This post is also available in: Engleză

“16 ani” m-a invatat ceva. Timpurile se schimba si nu neaparat asta inseamna intotdeauna ceva rau. E doar legea firii. E viata. Si uau, ce bine e sa realizezi asta! Si ce usurare!

branza-nuci-miere-fotografie-culinara-d

Nu e nimic rau ca pustii asculta muzica pe care noi nu o intelegem, ca rad la alte glume, ca isi danseaza noptile pe care noi le dormim imbratisati dar cu toate astea ne bucuram de dupa-amieze dulci impreuna. Iti dai seama cum nu ne intelegeau nici ai nostri la randul lor? Si poate ce greu le-a venit si lor sa accepte tot ceea ce incercam si noi sa intelegem acum. Unii probabil inca incearca si acum..

branza-nuci-miere-fotografie-culinara-b

Viata porneste de cand spiritul tau alege sa vina pe lume. Cand esti mic, esti senin si neintinat si alergi dupa fluturi cu soare-n par; cresti si fluturii iti bat din aripi in stomac, te distrezi si soarele-ti-e-n zambet; inca ceva ani si fluturii-ti zboara-n suflet si soarele-ti rade din ochi, iti cauti si iti accepti radacinile, iti cauti echilibrul si faci pace cu tine. Ce-o fi mai departe? Sa traim clipele pe rand si sa primim viata cu sufletul deschis. Si apoi mai vedem…

branza-nuci-miere-fotografie-culinara-c

Si ce legatura are trecerea generatiilor cu branza? Pai probabil ca la 16 ani mancarea favorita sunt cartofii prajiti sau o pizza impartita cu prietenii. Acum alintul de amiaza s-a schimbat in combinatia decadenta de camembert cu nuci si miere alaturi de un pahar de vin. Si de el. Cu prietenii imi place in continuare sa impart pizza. 🙂

branza-nuci-miere-fotografie-culinara-a

Si hei, “16 ani”, daca citesti asta, sa stii ca si reciproca e valabila. Intelegerea ar fi bine sa vina din ambele parti.

Si orice timp ar veni, la muzica asta mi-e sufletul.